PRODUCTEN


Wij werken met de kwaliteitsproducten van Kadus Professional waar wij ook regelmatig cursussen volgen met de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Daardoor kunnen wij u ook de beste adviezen geven wat betreft uw haartype, verzorging en styling. 
We kleuren tevens met de geweldige kleuring van Kadus Professional, waarmee we goed dekkende en zeer intensieve kleuringen kunnen realiseren. 

CARE
Voor ieder haartype is er een geschikte Care lijn. Deze producten sluiten allemaal uitstekend op elkaar aan en zorgen voor ultieme verzorging.

COLOR
Kadus Professional heeft zowel permanente als demi-permanente kleuringen. Het gaat hier om professionele producten die zorgen voor fantastische resultaten qua vitaliteit en uitzonderlijke glans. 

STYLING
De stylingproducten van Kadus Professional geven uw haar een finishing touch, beschadigen het haar niet en sommige producten beschermen uw haar zelfs! KIN COSMETICS

Waarom wij van kapsalon Double You werken met de producten van KIN Cosmetics.

KIN Cosmetics is een exclusief kappersmerk met hoog kwalitatieve producten. Alle producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en vanuit Spanje gedistribueerd naar 25 landen over de hele wereld.

Bij ons in de salon werken wij met de KINSTYLE, KINACTIF en KINESSENCES en de KINESS DETOX lijn. 

De KINSTYLE is een unieke stylingslijn in de kappersbranche. Deze KINSTYLE is niet zomaar een stylingslijn die zorgt voor langdurige houdbaarheid, maar is een formule gebaseerd op tea extractvitamine E en UV filter. Dus naast versteviging garandeert de KINSTYLE, maximale gezondheid en bescherming voor het haar van onze klanten.

KINACTIF is onze complete verzorgingslijn. Of u nu dunner wordend haar, haaruitval of een gevoelige hoofdhuid heeft, met de verzorgende shampoos uit de KINACTIF lijn wordt het probleem opgelost. 
Belangrijkste kenmerk is het AIS systeem (Active Inside System)! AIS is een systeem van werkzame stoffen in capsules, die zich vasthechten aan de buitenzijde van de haarvezel om geleidelijk door te dringen in de binnenste lagen. Voordelen daarvan zijn:

-  180% actiever op de haarschacht dankzij het elektrostatische aantrekkingssysteem AIS (adhesie)
-  38% minder verlies van werkzame stoffen op de haarschacht, zelfs verscheidene uren na uitspoelen (weerstand)
De werkzame stoffen worden op een selectieve manier vrijgegeven en dringen door tot in de binnenste lagen van de haarschacht. Zodat zij veel langer in het haar actief zijn (doordringend vermogen)

KINESSENCES is onze natuurlijke verzorgings lijn.

Geen sulfaat – Geen parabenen – Geen siliconen!
De infusie van 5 oude oliën (argan, macadamia, camelia, kukui en druivenpitten) maken het OES (Oleo Essences Sciences) systeem

EEN ZINTUIGELIJKE VERZORGINGSERVARING MET ZICHTBARE VOORDELEN VOOR ALLE HAARSOORTEN

• Maximale hydratering
• Voeding en herstel
• Zijdezachte zachtheid
• Geen onhandelbaar haar en dode punten
• Bescherming tegen de hitte
• Versterkt het haar en de weerstand
• Langere kleurhoudbaarheid
• Bescherming tegen UV-stralen
• Eenvoudig te kammen
• Perfect haar voor langere tijd
• Perfect haar voor langere
• Oneindig welzijn


KINESSENCES DETOX 
is onze de allernieuwste ontwikkeling van KIN Cosmetics.
Detox is een afkorting van Detoxificatie, en betekent letterlijk “ontgiften”. Het nieuwe detox plan om je haar en hoofdhuid te revitaliseren en te beschermen met 4 nieuwe producten.

Nieuwe AOX TECHNOLOGIE

AOX = 5 VRUCHTEN COCKTAIL + ULTRA-BESCHERMENDE BESTANDDELEN +  VITAMINE E

De AOX-technologie is gebaseerd op een cocktail van 5 vruchten die rijk zijn aan antioxidanten + nieuwe ultra beschermende bestanddelen + vitamine E.

Deze ingrediënten komen samen in een nieuwe 3 stappen behandeling voor beschermd en gezond haar.