Kapsalon Double You 
 

 


Kapsalon

Double You

Welkom bij kapsalon Double You, waar stijl en kleur samenkomen om jouw perfecte look te creëren! Onze getalenteerde en gepassioneerde haarstylisten zijn experts in zowel knippen als haarkleuringen. Of je nu een frisse nieuwe snit wilt of je haarkleur wilt transformeren, wij staan klaar om je te helpen.
Bij Double You begrijpen we dat je haar een weerspiegeling is van je persoonlijkheid en stijl. Daarom nemen we de tijd om naar je wensen te luisteren en advies te geven op basis van onze expertise.

Onze knipdiensten zijn op maat gemaakt voor zowel dames, heren als kinderen. Of je nu een trendy kapsel wilt, je haar wilt laten bijwerken of gewoon de puntjes wilt laten knippen, ons ervaren team zorgt ervoor dat je met een perfecte snit de salon verlaat.

Maar dat is niet alles wat we bieden. We zijn ook gespecialiseerd in haarkleuringen die je look naar een hoger niveau tillen.
Of je nu kiest voor subtiel kleuraccent of het verbergen van grijze haren, highlights, balayage, ombre of een volledige kleurverandering, onze experts zorgen voor een nauwkeurige toepassing en een vlekkeloos resultaat. We begrijpen ook hoe belangrijk het is om je haar gezond te houden, dus we gebruiken speciale behandelingen en producten om de conditie van je haar te behouden tijdens het kleurproces.

Bij Double You willen we dat je je op je gemak voelt en geniet van de haarkleurervaring. Onze salon heeft een ontspannen en gastvrije sfeer, zodat je jezelf kunt verwennen terwijl je je haar transformeert. Onze kleurspecialisten luisteren naar jouw wensen, geven professioneel advies en zorgen ervoor dat je met een glimlach en stralend haar onze salon verlaat.

Bij Double You werken we alleen met hoogwaardige haarkleurproducten die zorgen voor een gezonde en glanzende uitstraling. Onze kleurspecialisten zijn getraind in de nieuwste trends en technieken en helpen je graag bij het kiezen van de perfecte kleur die past bij jouw huidskleur, oogkleur en persoonlijkheid.

Bij Double You gaat jouw tevredenheid boven alles. We streven ernaar om een ontspannen en gastvrije sfeer te creëren, zodat je je direct op je gemak voelt. We luisteren naar je wensen, bespreken de mogelijkheden en geven eerlijk advies. Samen werken we naar een look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je zelfvertrouwen versterkt.

Aarzel niet langer en boek vandaag nog je afspraak bij ons in! Laat ons je haar transformeren en geniet van een professionele knipbeurt en prachtige haarkleur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je een geweldige ervaring te bieden.


 

:

 


 

-
 
Onze openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
9:0017:00
woensdag
8:3017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0017:00
zaterdag
8:0015:00