Kapsalon Double You 
 

 


Kapsalon

Double You


De kapsalon waar je moet zijn op het gebied van knippen, kleuren, permanenten, haarverlenging en haarvermeerdering. 

Kapsalon Double You is al jaren één van de toonaangevende kapsalons van Lent en omgeving! Wij zijn een enthousiast en gezellig team. Sfeer, kwaliteit en service is wat wij u bieden.


ONZE FILOSOFIE
Persoonlijke aandacht en op maat gesneden advies waarbij het innerlijk en uiterlijk van de klant centraal staat. Kijken is de eerste gedachte, daarna communiceren. Dit brengt je tot een beeldvorming.

Gelukkig is geen mens gelijk, dus ook geen kapsel. In die gedachte ligt de kern van de uitdaging die de haarstylisten steeds willen aangaan. Met alleen inzet kan een mens ver komen, maar met kennis en passie bereik je nog veel meer.
Haar is een geweldig iets van de mens waarbij je de persoonlijkheid kunt versterken en kunt zorgen dat alle elementen in harmonie zijn. Zodat ieder zijn eigen identiteit kan uiten.
Continu proberen wij onze kapsalon zo veel mogelijk te vernieuwen.
Dit doen wij door onze medewerkers veel cursussen te laten volgen, zodat zij voortdurend de nieuwste modetrends beheersen!
Naast de ‘gewone’ behandelingen en producten kunt u bij ons ook terecht voor hairextensions waar u en uw haar mooier van worden.


WAAR WERKEN WE MEE?
We werken met producten van Kadus Professional en KIN Cosmetics waar wij ook regelmatig cursussen volgen met de nieuwste knip en kleur technieken. Daardoor kunnen wij u ook de beste adviezen geven wat betreft uw haartype, verzorging en styling. We kleuren tevens met de geweldige kleuring van Kadus Professional, waarmee we goed dekkende en zeer intensieve kleuringen kunnen realiseren.


MET OF ZONDER AFSPRAAK?
U kunt altijd binnenlopen zonder afspraak. Hebben we tijd, dan helpen we u direct. In het geval u moet wachten schenken wij een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken. Als u niet lang wilt wachten vanwege de drukte, kunt u online 24/7 een afspraak maken . Of natuurlijk een belletje naar 024 360 3241.BETALINGEN
U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen.
Wij maken gebruik van vaste all-in prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Gratis wifi en parkeren! Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken een 2e of 3e jaars stagiare voor 1-2 dagen per week!

Onze openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
8:3017:00
woensdag
8:3017:00
donderdag
8:3017:00
vrijdag
8:3017:00
zaterdag
8:0015:00